M: info@demeibloem.be
T: +32 (0)51-40 18 23

Eifel & Ahr 2014

6 mei 2014
Geschreven door Charlotte Eelbode

Eifel & Ahr 2014

Dag iedereen

Het is eventjes stil geweest op onze blog en wellicht dacht u dat het hier rustig was maar niets is minder waar! Sinds april is het reisseizoen weer van start gegaan. Ondertussen zijn de meerdaagse reizen Berlijn - Potsdam - Dresden, Barcelona en Eifel & Ahr achter de rug. Onze sportieve fietsers die deelgenomen hebben aan de fietsvakantie Noord-Brabant & Belgisch Limburg zijn vorige zondag thuisgekomen. Ook zijn er reeds verscheidene daguitstappen aan bod gekomen zoals de Beverse Kaashoeve en Halle, de Voerstreek & Maastricht, Keukenhof, ...

Zoals u ziet een drukke periode waardoor ik nu pas toe ben aan mijn eerste post. We kregen vandaag een leuk berichtje binnen van Dhr. Peter-Luc Blanckaert. Hij was mee op onze 3-daagse Eifel & Ahr, hieronder leest u zijn reactie:

“Nu aan het nagenieten van een zalig weekendje Duitsland, 't was prachtig en geweldig mooi ... voor herhaling vatbaar, zeker die momenten waar we tussen die heerlijk ronkende motoren van Ferrari's, Porsche's en Audi's mochten vertoeven op de Nurburgring... het racecircuit van Duitsland waar de F1 wordt gereden... maar zeker ook van de andere bezoeken die we brachten, waaronder de Gerolsteinerfabriek en Kamp Vogelsang, waar ik als 18-jarige nog ben geweest voor m'n legerdienst. Bedankt Eddy, die ons veilig ter plaatse bracht en bedankt Nicole voor de goede begeleiding, dank aan de Meibloem, 't was een weekend om nooit te vergeten ...”

Altijd leuk om zo'n berichten binnen te krijgen. Dank u wel Peter-Luc!

Wie zelf een berichtje/foto/reissuggesties wil posten op deze blog, graag! :)

Groetjes,

Charlotte.

 

comments powered by Disqus