M: info@demeibloem.be
T: +32 (0)51-40 18 23

Kreta 2016

23 mei 2016
Geschreven door Charlotte Eelbode

Kreta 2016

Van woensdag 4 mei t/m zaterdag 14 mei trokken we met een groepje van 22 personen naar Kreta. Dit was de eerste maal dat we deze reis organiseerden en de reacties waren lovend:

"De reis naar Kreta is 100% meegevallen. Een mooi land: schitterende natuur met ook een rijke cultuur. Kreta is immers steeds bezet geweest. Romeinen, Venetianen en Turken hebben hun stempel op het eiland gedrukt ; wat een meerwaarde betekent voor de interessante bezienswaardigheden. Een uitzonderlijk goede gids (Soula) en jou prima begeleiding mag zeker onderstreept worden, en gaf ongetwijfeld een plus aan de reis. Ook grote baas George was echt bekommerd om het goede verloop van de reis. Een goede groep, iedereen steeds op tijd en goed geluimd. Het eten was in het algemeen voortreffelijk."

- Michel en Eliane

"Nogmaals hartelijk dank voor de mooie en cultuur leerrijke reis die we dank zij U, Soula en George hebben mogen mee maken. ... Dit was een van onze beste reizen dank zij de gidsen en de zeer goede groep."

- Eric en Lucette

"Onze reis naar Kreta is heel goed verlopen. De gids Jos was heel goed! De gids ter plaatse Sula was ook heel goed! We weten nu al zeker dat we een goeie gids zullen hebben voor China!! We kijken er alvast naar uit!!"

- Gilbert & Jenny


HIeronder ook nog enkele sfeerfoto's.

Groepsfoto Aan Bus

Lunch Sfeer Reizen De Meibloem

Sfeer Tijdens Lunch Groep De Meibloem

comments powered by Disqus