M: info@demeibloem.be
T: +32 (0)51-40 18 23

Amsterdam

2 dagen  -  za 5 oktober t/m zo 6 oktober
Succesreis 2018!
Amsterdam

Reisformule

Datum

2 dagen | zaterdag 5 t/m zondag 6 oktober 2019

Prijs per persoon

€ 210 op basis van 2 p. kamer
€ 35 toeslag 1 p. kamer

Verblijfsformule

Kamer en ontbijtbuffet

Inbegrepen

Bezoek Anne Frank Huis, boottocht grachten en bezoek Gassan Diamonds

Niet inbegrepen

Middagmalen en het avondmaal, tafeldranken en facultatief bezoek Koninklijk Paleis.

Hotel ***

We kozen voor het hippe 3-sterrendesignhotel 'Motel One Amsterdam' gelegen aan het RAI. Alle kamers zijn uitgerust met douche, toilet, TV, telefoon en er is gratis Wi-Fi op de kamers. Het hotel ligt vlakbij metro 'Amsterdam Rai' en een tramlijn zodat u 's avonds makkelijk op eigen houtje terug naar het centrum kunt reizen. 

Een gezellige 2-daagse langs de Amsterdamse grachten!

"I Amsterdam", de slogan van toeristisch Amsterdam. Terecht, de stad is immens populair, wellicht net door haar toegankelijkheid en gezelligheid: iedereen voelt zich er wel thuis. Laat u dit weekend leiden op een rustig tempo door bekend en minder bekend Amsterdam. Opgelet: in de binnenstad van Amsterdam is onze autocar niet toegelaten, dus wordt er tijdens dit weekend veel gewandeld. 

Reisprogramma

Dag 1: Tielt - Amsterdam.

Vertrek in Tielt om 6u30. Starten doen we op de Albert Cuypmarkt, een kilometers lange marktstraat waar ooit André Hazes woonde. We zoeken er zijn standbeeld. Via Heineken Experience wandelen we tot aan het Museumplein, zowat het mooiste plein van de stad; het Rijksmuseum, Van Gogh en het allernieuwste MOCO.

Lunchen doen we in de buurt van het Leidseplein, vlakbij het Hard Rockcafé. Na de middag wandelen we door het chique Spiegelkwartier, met haar kunstgallerijen en antiekzaken. Aan de Munttoren kiezen we voor richtig Dam. Via de Bloemenmarkt en het Historisch Museum komen we aan bij het Koninklijk Palais (facultatief bezoek). Na dit koninklijk avontuur tijd voor ander avontuur ... We piepen even op de Wallen, de Warmoesstraat en de Zeedijk ... Vrij avondmaal in het centrum en daarna transfer naar het hotel. Inchecken en overnachting.

Dag 2: Amsterdam - Tielt.

Na het ontbijt trekken we tot aan de Prinsengracht. Daar bezoeken we het Anne Frankhuis. Het Joodse meisje zat samen met 7 anderen maar liefst 25 maanden ondergedoken in het Achterhuis. Het museum is sowieso een pakkende ervaring! Daarna trekken we richting Jordaan. Een aangename en verrassende buurt op zondagvoormiddag ...!

Vrije lunch in de omgeving van het Spui, vlakbij de Kalverstraat. Na de middag wandelen we nog even langs de hippe 9 straatjes. Een rondleiding bij Gassan Diamonds staat nog op het programma. Het weekend Amsterdam wordt afgesloten met een sfeervolle rondvaart op de grachten

Tijdens deze citytrip maken we gebruik van onze audio guide systeem!

Alleen maar voordelen:

  • eenvoudig in gebruik
  • betere verstaanbaarheid van de gids
  • geen last van omgevingslawaai
  • meer bewegingsvrijheid voor de klant