M: info@demeibloem.be
T: +32 (0)51-40 18 23

Londen

3 dagen  -  vr 5 november t/m zo 7 november
Vernieuwd!
Londen

Reisformule

Datum

3 dagen | vr 5 t/m zo 7 november 2021 (Herfstvakantie)

Prijs per persoon

€ 414 op basis van 2 p. kamer
€ 115 toeslag 1 p. kamer

Verblijfsformule

Op basis van kamer en ontbijt, incl. avondmaal dag 1

Inbegrepen
 • Avondmaal dag 1
 • Bezoek Painted Hall
 • Boottocht Greenwich - Westminster Bridge
 • Bezoek Shard
 • Bezoek Kensington Palace.
Niet inbegrepen
 • Middagmalen
 • Avondmaal dag 2
 • Tafeldranken

Hotel****

Verblijf in Hotel Novotel London West. Dit 4-sterrenhotel is gelegen in Hammersmith. De metro bevindt zich op 5 minuten stappen van het hotel en u kan zich makkelijk naar het centrum verplaatsen. Alle moderne kamers zijn uitgerust met toilet, bad/douche, TV en gratis Wi-Fi. ’s Morgens genieten we van een heerlijk ontbijtbuffet.

Munt

Pond Sterling (£)

Reisdocumenten

Internationaal paspoort (vanaf 01/10/2021)

London is always a good idea!

Londen is een bruisend jonge stad waar de grootse Britse geschiedenis toch overal opduikt. Tijdens deze 3-daagse brengen we u een boeiend programma: de belangrijkste highlights van deze wereldstad zult u met eigen ogen kunnen bewonderen. Letterlijk hoogtepunt is het bezoek aan the Shard, het hoogste gebouw van West-Europa. In 2021 zouden we de 60ste verjaardag van Princess Diana vieren. Dit jaar staat er dan ook speciaal een bezoek aan haar vroegere woonplaats Kensington Palace op het programma. En natuurlijk voorzien we voldoende vrije tijd om te shoppen en de sfeer van de stad op te snuiven.

Reisprogramma

Dag 1: Tielt - Greenwich - Londen.

Vertrek om 6u30. Overtocht per shuttle. We rijden naar Greenwich en maken er een verkennende wandeling. Bezienswaardigheden als het zeilschip Cutty Sark, Queen’s House, Old Royal Naval College en Maritime Museum passeren daarbij de revue. Aan The Old Royal Naval College houden we even halt want hier is een prachtig staaltje kunst te bewonderen: The Painted Hall van Sir James Thornhill.

Daarna varen we over de kronkelende Thames onder Tower Bridge door en zo verder naar het centrum van Londen. Ter hoogte van Westminster Bridge start onze wandeling langs het parlement met de Big Ben, Westminster Abbey en de ambtswoning van de Prime Minister in Downing Street nr. 10. Verder via the Horse Guards naar één van de bekendste pleinen van Londen: Trafalgar Square. Vrije tijd. Tot slot brengt de bus ons naar het bekende warenhuis Harrods en na een uurtje exclusieve shopping rijden we naar het hotel.  Avondmaal en overnachting.

Dag 2: Londen.

Na het ontbijt stappen we de bus op voor een stadstoertje dat ons tot bij St. Paul’s Cathedral (geen binnenbezoek) leidt. We wandelen via de Millennium Bridge, Tate Modern, The Globe, Borough Market naar The Shard. Dit gebouw is met zijn 310 m het hoogste gebouw in West-Europa! We begeven ons naar het uitkijkplatform en genieten van een schitterend 360° graden zicht over Londen.

Na het vrij middagmaal bezoek aan Kensington Palace. Deze Koninklijke residentie was de vroegere verblijfplaats van de betreurde Princess Diana. Nu wonen er o.a. William en Kate. Daarna vrije tijd in de buurt van Leicester Square en Piccadilly Circus. 's Avonds geleide wandeling door Soho en Chinatown. Vrij avondmaal en overnachting.

Dag 3: Londen - Tielt.

Deze voormiddag snuiven we de alternatieve sfeer op van de bekende straatmarkt Camden Market. Daarna is het niet ver rijden naar het British Museum, één van de grootste musea ter wereld! Vooral de afdelingen over de Oudheid, de verzameling Egyptische mummies en sarcofagen, de schat van Sutton Hoo en de Elgin Marbles van het Parthenon genieten bij velen de voorkeur.

Na dit bezoek wandelen we naar Covent Garden voor wat vrije tijd op deze gezellige markt met straatanimatie. Vrij middagmaal. In de namiddag keren we opnieuw met de shuttle huiswaarts. Thuiskomst omstreeks 22u30.

Tijdens deze citytrip maken we gebruik van onze audio guide systeem!

Alleen maar voordelen:

 • eenvoudig in gebruik
 • betere verstaanbaarheid van de gids
 • geen last van omgevingslawaai
 • meer bewegingsvrijheid voor de klant

Meibloem-troef

Véél bezoeken inbegrepen zoals: boottocht op de Thames, bezoek Painted Hall, de Shard én aan Kensington Palace. De uitstekende ligging van het hotel laat toe om ’s avonds op eigen houtje het Londense nachtleven te verkennen!