M: info@demeibloem.be
T: +32 (0)51-40 18 23

Niels Destadsbader

1 dag  -  za 7 december
Volzet
Wachtlijst
Niels Destadsbader

Datum

Zaterdag 7 december 2019

Prijs per persoon

€ 74

Inbegrepen

Vervoer + beste zitplaatsen!

Praktische informatie

De organisatie heeft het definitieve startuur van het concert nog niet doorgegeven. Onderstaande uren zijn onder voorbehoud:

Vertrek Tielt: 18u00 - start concert in Sportpaleis Antwerpen: 20u30.

Opgelet: we hebben een beperkt aantal kaarten, dus wees er snel bij!

Niels komt terug in december 2019

Begin 2018 kondigde Niels Destadsbader aan dat hij zijn dertigste verjaardag in stijl zou vieren met zijn publiek. Een tweede album, een drukke festivalzomer, tal van hits en vele repetities later was het op 31 oktober én 1 november zo ver: twee keer een groots verjaardagsconcert in het Sportpaleis! Voor het podiumbeest pur sang was dit een jongensdroom die in vervulling ging.

De vraag naar tickets was enorm. In een mum van tijd waren beide concerten compleet uitverkocht. Wie naast een ticket greep kan echter opgelucht ademhalen, want Niels Destadsbader keert eind 2019 terug naar de Antwerpse muziektempel. Dat maakte hij vol trots zelf bekend op het podium van het Sportpaleis. Twee splinternieuwe shows, op vrijdag 6 en zaterdag 7 december!

“Het Sportpaleis is altijd mijn allergrootste droom geweest. Het afgelopen half jaar heb ik met ongelofelijk veel goesting naar deze concerten toegewerkt. Nu ik weet dat we hier volgend jaar terug mogen staan, gaat het feest dezer dagen alleen maar groter zijn. Ik ben ongelofelijk dankbaar en trots”, aldus Niels.