M: info@demeibloem.be
T: +32 (0)51-40 18 23

Pompoenen met workshop droogbloemen

1 dag  -  wo 14 oktober
Extra daguitstap
Pompoenen met workshop droogbloemen

Datum

woensdag 14 oktober 2020

Prijs per persoon

 € 75 (incl. een Scandinavische ring ¾ bekleed met droogbloemen t.w.v. € 30!)

Praktische info

Vertrek garage de Meibloem Tielt om 08u45 - Thuiskomst omstreeks 17u15

Inbegrepen

Vervoer, rondleiding met proeverij, uitgebreid lunchbuffet, workshop met materiaal, koffie en gebak.

Dagprogramma

We starten onze dag met een rondleiding bij Charlotte’s Pompoenen. We zien de plaats waar de pompoenen en sierkalabassen geteeld worden. We wandelen door 4 verschillende kassen en over het veld waar we meer dan 400 verschillende pompoenen zien! Ondertussen vertelt Charlotte honderduit over haar passie voor pompoenen. Uiteraard gaan we ook proeven, denk maar aan pompoenlikeur, advocaat, pitten, cake, … Een uitgebreid lunchbuffet ter plaatse met soep, vers fruit, harde en zachte broodjes, ambachtelijk brood, eiersalade, vlees, verse sla, pompoenkaas, pompoenjam en pompoensap!

In de namiddag gaan we zelf aan de slag met droogbloemen. Tijdens een workshop toont Charlotte hoe we een ring bekleden met droogbloemen. Resultaat: een mooie Scandinavische ring ¾ bekleed met kleurrijke droogbloemen. Met de mooie, zelfgemaakte creatie kan je thuis jouw interieur pimpen!

Belangrijk: neem zelf een mesje, tang of schaartje mee!

We beperken ons aantal inschrijvingen tot maximum 30 deelnemers!

Hoe gebeurt het autocarvervoer?

 • We zorgen voor een volledig ontsmette en verluchte autocar. 
 • Bij het opstappen kan je je handen ontsmetten met desinfecterende gel.
 • Iedereen stapt op aan de tweede instapdeur. Bij het afstappen worden beide deuren gebruikt. Voorste helft 1° deur; achterste helft 2° deur.
 • Tijdens de autocarrit is het dragen van een mondmasker verplicht.
 • De eerste rij na de chauffeur en de gids mogen niet ingenomen worden.
 • De zitplaatsen op de autocar worden tijdelijk ook voor de daguitstappen toegewezen volgens datum van inschrijving. Het aantal deelnemers wordt beperkt, opdat iedereen verspreid kan plaatsnemen in de autocar. Mensen die behoren tot eenzelfde sociale bubbel kunnen samenzitten.
 • Het toilet en de koelkast in de autocar blijven verplicht gesloten.  
 • Tussen de zetels werden bewust geen tussenwanden geplaatst, omdat het net op gladde oppervlakken in kunststof is dat het virus langer overleeft en het ook geen afbreuk doet aan de verplichting van het dragen van een mondmasker.
 • Klanten die zich ziek voelen, vragen we om thuis te blijven!
 • We bewaren alle passagiersgegevens tot 4 weken na datum dit in functie van ‘contact tracing’. Alle persoonlijke gegevens worden veilig bijgehouden volgens de GDPR-regels.
 • Hopelijk gebeurt het niet maar mocht er een heropflakkering van het virus zijn, dan behoudt De Meibloem zich het recht om de uitstap te annuleren. U wordt dan als klant 100% terugbetaald.