M: info@demeibloem.be
T: +32 (0)51-40 18 23

The Kelly Family

1 dag  -  zo 19 januari
Volzet
Topconcert
The Kelly Family

Datum

Zondag 19 januari 2020

Prijs per persoon

€ 85

Inbegrepen

Vervoer + zitplaats tribune eerste helft (super zicht!)

Praktische info

Vertrek garage Tielt: 18u00 (onder voorbehoud) - Thuiskomst: middernacht

The Kelly Family viert 25e verjaardag van ‘Over The Hump’ op 19 januari 2020 in het Sportpaleis.

De Iers-Amerikaanse popfolkgroep The Kelly Family komt op 19 januari 2020 naar het Sportpaleis om er de 25e verjaardag van hun nummer 1-album 'Over The Hump’ te vieren. Als één van de meest succesvolle Ierse bands aller tijden slaagde The Kelly Family erin om 20 miljoen albums te verkopen, meer dan 50 awards te verzamelen en talloze gouden en platina awards op hun naam te schrijven.

The Kelly Family: "Tijdens deze tour zullen we de show opsplitsen in twee delen. Het eerste deel van de show zullen we het album 'Over The Hump' spelen, in de volgorde zoals het ook op de tracklist staat. Het speciale hieraan is dat vele songs van dit album, met singles als "Once In A while” en "Santa Maria”, al lange tijd niet meer live op het podium ten gehore zijn gebracht. In het tweede deel van de show zullen we een selectie van onze beste songs uit onze 40-jarige geschiedenis, maar ook de favoriete songs van onze fans spelen.”

Het belooft een speciale en emotionele avond te worden voor de band en het publiek. Een beleving vol met herinneringen - een reis in de tijd naar het jaar 1994 - gepresenteerd met een high-tech arenashow.

In lijn met de fascinerende livereputatie van deze band zal de bezoeker een spectaculaire en opwindende liveshow te wachten staan. Voor The Kelly Family zelf is 'Over The Hump' een onvergetelijke mijlpaal in hun carrière die zeker gevierd moet worden. Elk liveconcert belooft vol magische momenten en authentieke "Kelly Family power" te zitten, zoals alleen zij die kunnen brengen!