M: info@demeibloem.be
T: +32 (0)51-40 18 23

Visgeheimen in Nieuwpoort

1 dag  -  di 27 oktober
Extra uitstap!
Visgeheimen in Nieuwpoort

Datum

Dinsdag 27 oktober 2020

Prijs per persoon

 € 70

Praktische info

Vertrek garage de Meibloem Tielt om 10u15 – Thuiskomst omstreeks 18u15

Inbegrepen

Vervoer, 1-gang middagmaal incl. 1 glas (wijn/bier/frisdrank), presentatie Belgische visindustrie met degustatie, demonstratie fileren vis, rondleiding vismijn Nieuwpoort met simulatie.

Dagprogramma

Tijdens deze uitstap worden we ondergedompeld in de Belgische visindustrie. Maar voor we ons namiddagprogramma aanvatten, worden we verwacht bij restaurant De Vierboete in Nieuwpoort, waar we verwend worden met een lekker visgerechtje met daarbij een glaasje wijn/bier of frisdrank (u kan ook kiezen voor vlees – gelieve dit bij inschrijving door te geven).

Daarna zetten we koers naar Vishandel Nijf waar we een presentatie krijgen over de Belgische visindustrie. We krijgen ook enkele proevertjes voorgeschoteld en een demonstratie hoe vis gefileerd wordt. Na afloop krijgt men de mogelijkheid om verse vis aan te kopen. Tot slot gaan we even kijken in de Vismijn van Nieuwpoort waar we aan de hand van een simulatie zien hoe een veiling in zijn werk gaat. Een rondleiding besluit deze interessante dag!

>> deze uitstap wordt beperkt tot maximum 30 deelnemers! <<

Hoe gebeurt het autocarvervoer? (update 12.06)

 • We zorgen voor een volledig ontsmette en verluchte autocar. 
 • Bij het opstappen kan je je handen ontsmetten met desinfecterende gel.
 • Iedereen stapt op aan de 2de instapdeur. Bij het afstappen worden beide deuren gebruikt. Voorste helft 1°deur; achterste helft 2°deur.
 • Tijdens de autocarrit is het dragen van een mondmasker verplicht.
 • De eerste rij na de chauffeur en de gids mogen niet ingenomen worden.
 • De zitplaatsen op de autocar worden tijdelijk ook voor de daguitstappen toegewezen volgens datum van inschrijving. Het aantal deelnemers wordt beperkt, opdat iedereen verspreid kan plaatsnemen in de autocar. Mensen die behoren tot eenzelfde sociale bubbel kunnen samenzitten.
 • Het toilet en de koelkast in de autocar blijven verplicht gesloten.  
 • Tussen de zetels werden bewust geen tussenwanden geplaatst, omdat het net op gladde oppervlakken in kunststof is dat het virus langer overleeft en het ook geen afbreuk doet aan de verplichting van het dragen van een mondmasker.
 • Klanten die zich ziek voelen, vragen we om thuis te blijven!
 • We bewaren alle passagiersgegevenstot 4 weken na datum dit in functie van ‘contact tracing’. Alle persoonlijke gegevens worden veilig bijgehouden volgens de GDPR-regels.
 • Hopelijk gebeurt het niet maar mocht er een heropflakkering van het virus zijn, dan behoudt De Meibloem zich het recht om de uitstap te annuleren. U wordt dan als klant 100% terugbetaald.