M: info@demeibloem.be
T: +32 (0)51-40 18 23

Surprise à vélo

Reisformule

Datum

3 dagen | za 8 juni t/m ma 10 juni 2019 (Pinksterweekend)

Prijs per persoon

€ 304 in een 2 p. kamer
€ 34 toeslag 1 p. kamer

Verblijfsformule

Halfpension: 2x 4-gangenavondmaal incl. tafeldranken, overnachting & ontbijtbuffet.

Inbegrepen

Inkomgelden van alle bezoeken.

Niet inbegrepen

Middagmalen.

Hotel ***

We selecteerden een degelijk toeristenhotel op een verrassende en groene locatie. Met haar verzorgde ruime kamers, terrassen, sfeervolle bar en modern ingericht restaurant biedt het hotel je een waaier aan comfort. De kamers zijn voorzien van TV, douche en toilet. Gratis Wi-Fi in het ganse gebouw. ’s Avonds een lekker 4-gangenavondmaal en ’s morgens uitgebreid ontbijtbuffet. Oplaadpunt voor elektrische fietsen.

Alle wegen leiden naar …. ?

Na het succes van de vorige seizoenen, voorzien we opnieuw een verrassingsfietstocht. Laat je 3 dagen lang volledig leiden, al fietsend doorheen een afwisselend en aantrekkelijk landschap, samen met joviale medereizigers. Onderweg valt er altijd wel iets leuks te beleven en zorgen we voor de nodige ambiance. Je hoeft enkel te trappen en te genieten van wat op je afkomt. Juni is een ideale periode voor een leuk, ontspannend en divers uitstapje. 

Reisprogramma

Dag 1 : Tielt - ??? (ca. 65 km fietsen).

Vertrek in Tielt om 7u30 en we zetten koers naar “rarara…”. Vanaf de eerste halte kan het nog alle kanten uit. Alvast een tip: we fietsen in een rustige en vlakke omgeving en blijven binnen een straal van 150 km rond Tielt.

Dag 2 : ??? (ca. 70 km fietsen).

Ontbijtbuffet. Ook vandaag staan nog enkele verrassende wendingen op het programma. In elk geval zal je deze al fietsend ontdekken. Het wordt zeker en vast een plezante dag met telkens weer de vraag : waar brengt ons stalen ros ons nu weer heen ?

Dag 3 : ??? - Tielt (ca. 65 km fietsen).

Na het ontbijtbuffet verzamelen we voor de derde etappe van onze verrassingstocht. We zorgen voor enkele onverwachte passages,  de nodige suspens en leuke haltes. Na drie gezellige en amusante dagen komen we terug thuis omstreeks 20u30.

Moeilijkheidsgraad 1

De omgeving is zo goed als vlak en het fietsnetwerk is er heel goed uitgebouwd. Wie weet, is een beetje wind misschien de grootste natuurlijke tegenstander… Een degelijke toerfiets met enkele versnellingen volstaat en vergeet natuurlijk je zonnigste humeur niet …