M: info@demeibloem.be
T: +32 (0)51-40 18 23

Surprise à vélo

3 dagen  -  di 11 augustus t/m do 13 augustus
Volzet
Deze reis gaat door!
Surprise à vélo

Reisformule

Datum

Opgelet nieuwe datum: di 11 augustus t/m do 13 augustus 2020

Prijs per persoon

€ 370 op basis van 2 p. kamer
€ 97 toeslag 1 p. kamer

Verblijfsformule

Halfpension, d.i. 2x 3-gangenavondmaal, overnachting en ontbijtbuffet.

Inbegrepen

Inkomgelden van alle bezoeken.

Niet inbegrepen

Middagmalen en tafeldranken.

Hotel ***

Ook ons verblijfshotel wordt, door de ligging en inrichting, een ware verrassing. Met haar verzorgde ruime kamers, sfeervolle bar, modern ingericht restaurant en diverse relaxmogelijkheden biedt het hotel je een waaier aan comfort. De kamers zijn voorzien van flatscreen-TV, bad of douche en toilet. Gratis Wi-Fi alsook gratis koffie/thee en water op de kamer. ’s Avonds een lekker 3-gangenavondmaal en ’s morgens uitgebreid ontbijtbuffet. Er is eveneens een afgesloten fietsenstalling met oplaadpunt voor elektrische fietsen.

Alle wegen leiden naar …. ?

Na het succes van de vorige seizoenen, voorzien we opnieuw een verrassingsfietstocht. Laat je 3 dagen lang volledig leiden, al fietsend doorheen een afwisselend en aantrekkelijk landschap, samen met joviale medereizigers. Onderweg valt er altijd wel iets leuks te beleven en zorgen we voor de nodige ambiance. Je hoeft enkel te trappen en te genieten van wat op je afkomt. Dit jaar start ons fietsseizoen wat vroeger om ten volle van de tijdelijke natuurpracht van de uitgezochte regio te kunnen genieten.

Reisprogramma

Dag 1 : Tielt - ??? (ca. 55 km fietsen).

We vertrekken omstreeks 7u30 in Tielt en zetten koers naar “rarara…”. Vanaf de eerste halte kan het eigenlijk nog alle kanten uit. Alvast enkele tips : we blijven binnen een straal van 170 km rond Tielt en fietsen in een licht glooiende, karaktervolle en bloeiende omgeving. Intrek in het hotel, avondmaal en overnachting.

Dag 2 : ??? (ca. 60 km fietsen).

Ontbijtbuffet. Ook vandaag staan er enkele verrassende wendingen op het programma. In elk geval zal je deze al fietsend ontdekken. Het wordt zeker en vast een plezante dag met telkens weer de vraag: waar brengt ons stalen ros ons nu weer heen? Avondmaal en overnachting.

Dag 3 : ??? - Tielt (ca. 55 km fietsen).

Na het ontbijtbuffet verzamelen we voor de derde etappe van onze verrassingstocht. We zorgen voor enkele onverwachte passages, de nodige suspens en leuke haltes. Na drie gezellige en amusante dagen komen we terug thuis omstreeks 20u30.

Moeilijkheidsgraad 1,5

Niettegenstaande de omgeving waar we verblijven wat glooiend is, fietsen we zoveel als mogelijk op vlakke of licht hellende wegen. Het fietsnetwerk is er dan ook heel goed uitgebouwd. April is er trouwens een waar paradijs voor de fietser. Een degelijke toerfiets met versnellingen volstaat en vergeet natuurlijk je zonnigste humeur niet …