M: info@demeibloem.be
T: +32 (0)51-40 18 23

Surprise à vélo (voorjaar)

Reisformule

Datum voorjaarseditie

3 dagen |  di juni 15 t/m do 17 juni 2021

Prijs per persoon

€ 376 op basis van 2 p. kamer
€ 102 toeslag 1 p. kamer

Verblijfsformule

Halfpension, d.i. 2x 3-gangenavondmaal, overnachting en ontbijtbuffet.

Inbegrepen

Inkomgelden van alle bezoeken.

Niet inbegrepen

Middagmalen en tafeldranken. (dagelijks kan er ter plaatse vrijblijvend ingeschreven worden op een lichte dagschotel)

Hotel ***

Ook het verblijfshotel wordt, mede door zijn ligging en inrichting, telkens een ware verrassing. Verzorgde ruime kamers, sfeervolle bar, modern ingericht restaurant en diverse relaxmogelijkheden. De kamers zijn voorzien van flatscreen-TV, bad of douche en toilet. Gratis Wi-Fi op de kamer. ’s Avonds een lekker 3-gangenavondmaal en ’s morgens uitgebreid ontbijtbuffet. Oplaadpunt voor elektrische fietsen.

Na het succes van de vorige seizoenen, voorzien we in 2021 twee verrassingsfietstochten.

Laat je 3 dagen lang volledig leiden, al fietsend doorheen een afwisselend en aantrekkelijk landschap, samen met joviale medereizigers. De voorjaarseditie komt er reeds in de paasvakantie om ten volle van de tijdelijke natuurpracht van de uitgezochte regio te genieten. De najaarseditie garandeert je andermaal een leuke, ontspannende en gevarieerde uitstap. Snel reserveren voor de “surprise à vélo” is steeds een must!

Reisprogramma

Dag 1 : Tielt - ??? (ca. 55 km fietsen).

We vertrekken omstreeks 7u30 in Tielt en zetten koers naar “god weet waar…”. Vanaf de eerste halte kan het eigenlijk nog alle kanten uit. Alvast enkele tips: we blijven binnen een straal van 170 km rond Tielt en fietsen in een licht glooiende, karaktervolle en b(l)oeiende omgeving. Intrek in het hotel, avondmaal en overnachting.

Dag 2: ??? (ca. 65 km fietsen).

Ontbijtbuffet. Ook vandaag staan er enkele verrassende wendingen op het programma. In elk geval zal je deze al fietsend ontdekken. Het wordt zeker en vast een plezante dag met telkens weer de open vraag: waar brengt ons stalen ros ons nu weer heen? Avondmaal en overnachting. 

Dag 3: ??? - Tielt (ca. 55 km fietsen).

Na het ontbijtbuffet verzamelen we voor de derde etappe van onze verrassingstocht. We zorgen voor enkele leuke haltes, de nodige suspens en een zorgeloze, ontspannende fietstocht in een aantrekkelijke omgeving. Na drie gezellige en amusante dagen komen we terug thuis omstreeks 20u30.

Moeilijkheidsgraad 1,5

Niettegenstaande de omgeving waar we verblijven ietwat glooiend is, gaan we zoveel mogelijk fietsen op vlakkere of licht hellende wegen. Het fietsnetwerk is er dan ook heel goed uitgebouwd met geasfalteerde en verharde wegen. Een toerfiets met versnellingen volstaat en vergeet natuurlijk je zonnigste humeur niet …