M: info@demeibloem.be
T: +32 (0)51-40 18 23

Christmas in London

3 dagen  -  do 27 december t/m za 29 december
Familietrip!
Christmas in London

Reisformule

Prijs per persoon

€ 335 op basis van een 2p. kamer
€ 110 toeslag 1 p. kamer
Kind < 15 jaar op kamer met 2 betalende volwassene heeft € 120 korting (max. 2 kinderen + 2 volwassenen).

Verblijfsformule

Op basis van kamer & Engels ontbijtbuffet, alsook avondmaal dag 1

Inbegrepen
  • Vervoer per luxe-autocar
  • Reisleider
  • Verblijf in een 4-sterrenhotel Novotel London West (op basis van kamer & ontbijt)
  • avondmaal dag 1 (3-gangenbuffet, incl. koffie/thee)
Niet inbegrepen
  • Middagmalen
  • Avondmaal dag 2 en dag 3
  • Tafeldranken

Hotel

Verblijf in Novotel London West. Dit 4-sterrenhotel is gelegen in Hammersmith. De metro bevindt zich op 5 minuten stappen van het hotel en u kan zich makkelijk naar het centrum verplaatsen. Alle moderne kamers zijn uitgerust met toilet, bad/douche, TV, gratis wifi, ... 's Morgens genieten we van een heerlijk ontbijtbuffet.

Tijd

Plaatselijke tijd = Belgische tijd - 1 uur

Reisdocumenten

Geldig identiteitskaart (opgelet: kinderen jonger dan 12 jaar moeten ook over een kids-ID beschikken, informeer bij uw stadhuis/gemeente).

Ga met ons mee tussen Kerst en Nieuw naar de prachtige metropool Londen!

Op 26 december is het Boxing Day, het startsein van de solden in de meeste Londense warenhuizen. Ga op koopjesjacht in de gekende warenhuizen Harrods en Selfridges of begeef je naar de bekende winkelstraten Oxford Street en Regent Street. Alle winkels en straten zijn overigens prachtig versierd! U kan ook ijsschaatsen op één van de vele schaatsbanen in Londen (denk aan Winter Wonderland in Hyde Park, de schaatsbaan aan Natural History Museum). Bent u cultuurliefhebber? Dan is Londen zeker en vast een interessante bestemming, want de meeste musea in Londen zijn gratis. Kortom, de opties in Londen zijn eindeloos, de keuze is aan u!

Reisprogramma

Dag 1: Tielt – Calais – Folkestone – Londen.

Vertrek om 7u in Tielt. We rijden meteen door naar Calais waar we de shuttle nemen naar Folkestone. Eenmaal aangekomen in Londen zet de autocar ons af aan de Londense winkelstraten. U heeft vrije tijd om te shoppen naar hartenlust. De keuze is groot: de populaire straten Oxford Street of Regent Street, Bond Street, Jermyn Street ... Ga zeker ook naar Carnaby Street! Deze autovrije winkelstraat is bezaaid met leuke boetieks en is altijd prachtig versierd. Verder heeft u ten noorden van Covent Garden Seven Dials, 7 straten winkelplezier en leuke restaurants. Vrij middagmaal. In de late namiddag rijden we per autocar nog even tot aan het allerbekendste warenhuis van Londen: Harrods. De etalages zijn uniek en prachtig  versierd! Avondmaal en overnachting in ons verblijfshotel.

Dag 2: Londen.

Vandaag heeft u de keuze: ofwel geniet u van een volledig vrije dag in Londen ofwel gaat u met onze reisleider mee op een verkennende wandeling in Londen. We laten de drukte van de winkelstraten achter ons en starten aan St. Paul’s Cathedral, het meesterwerk van de befaamde architect Sir Christopher Wren (geen binnenbezoek).  Via de Millennium Bridge wandelen we tot aan Tate Modern. Vrij bezoek aan dit museum van moderne kunsten, boeiend voor jong en oud, en sedert 2016 quasi verdubbeld in omvang! Ga zeker naar het 10e verdiep, daar kunt u genieten van 360° graden (gratis) uitzicht over de stad! Daarna via The Globe Theatre naar Borough Market. Deze gezellige markt verwelkomt u met zijn appetijtelijke kraampjes. Vrij middagmaal. Daarna wandelen we rustig verder langs de Thames. We eindigen de wandeling ter hoogte van de Tower of London. Opgelet: de wandeling kan aangepast worden volgens de weersomstandigheden. Na de wandeling keren we terug naar het stadscentrum voor vrije tijd. Vrij avondmaal en overnachting.

Dag 3: Londen – Folkestone – Calais – Tielt.

Na het ontbijt rijden we naar het befaamde winkelcentrum Westfield in Stratford! Dit is één van de grootste winkelcentra ter wereld! Vrij middagmaal. In de namiddag nemen we afscheid van deze bruisende metropool. Opnieuw per shuttle van Folkestone naar Dover. Aankomst in Tielt omstreeks 22u.