Verenigingen

Zorgeloos op stap

Organiseert jouw vereniging een groepsreis? Ben je als school op zoek naar een betrouwbare partner voor jouw daguitstap? Met De Meibloem ga je met een gerust hart op weg.

Voor wie?

De Meibloem organiseert groepsreizen en daguitstappen voor jouw vereniging, club, bedrijf, familie of vriendengroep. Ook scholen kunnen bij ons terecht voor een comfortabele en veilige uitstap.

Voor welke reizen kan je bij ons terecht?

We hebben een mooi aanbod van reisbestemmingen, samengesteld door onze reisexperts. Reizen verspreid over meerdere dagen of een daguitstap: De Meibloem helpt je graag op weg. Opteer je voor een bestaand programma, of kies je liever zelf jouw bestemming(en) en reisdata? Onze experts staan voor je klaar om samen met jou een optimaal programma uit te tekenen.

Je kan bij ons terecht voor:
  • Daguitstappen
  • Meerdaagse reizen
  • Fietsvakanties
  • Vliegreizen
  • Citytrips

Comfort en veiligheid komen bij ons op de eerste plaats. Bij elke uitstap of reis, hoe lang of kort ook, voorziet De Meibloem een luxueuze autocar en een ervaren chauffeur. De beste kwaliteit, zonder uitzondering.

U kan bij ons terecht voor
Brochure in je brievenbus

Blader door ons volledige aanbod en droom weg naar je volgende trip…

brochure
Duidelijke communicatie, persoonlijke service

Bij het uittekenen van jouw reis gaan we niet over één nacht ijs. We luisteren daarom graag naar jouw wensen en noden en helpen je bij het plannen van jouw reisprogramma. Onze experts zitten graag met je samen om je doorheen ons aanbod te begeleiden en al jouw vragen te beantwoorden. Maak dus zeker een afspraak bij ons op kantoor!

Bekijk ons volledig wagenpark

Onze luxueuze en goed onderhouden autocars zijn het visitekaartje van De Meibloem!